Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edincikspor'un stat zemini sentetik çime dönüşüyor

Edincikspor

Balıkesir Süper Amatör Küme Futbol takımlarından Edincikspor Asbaşkanı Yakup Ataş, Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden Edincikspor’un saha zemininin sentetik çim yapılması için 650 bin TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı.
Ataş: “Milletvekilimiz Öztaylan’a teşekkür ederim”
Edincikspor’un mevcut sahasının kriterlerin altında olmasından dolayı bugüne kadar maçları Bandırma Sanayi Stadında oynamak zorunda kaldıklarını söyleyen Ataş “Sahamızın sentetik sahaya dönüştürülmesiyle ilgili girişimlerde bulunduk. Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden sahamızın yapımı için 650 bin TL kaynak tahsisi yapıldı. Spor Toto Genel Müdürlüğü tahsis edilen bu kaynağı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına gönderecek ve sahamızın yapılmasıyla ilgili ihale büyükşehir belediye başkanlığı tarafından yapılacaktır. Ödeneğin tahsis edilmesinde emeği geçen ve büyük bir çaba göstererek Edincikspor`a sahip çıkan AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a ve Spor Toto Genel Müdürlüğüne kulüp yönetimi olarak teşekkür ederiz” dedi.
Ataş, 11 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan Edincikspor Genel Kurulu sonrasında yönetimde görev almayacağını ancak bugüne kadar vermiş oldukları sözlerin gerçekleştirilmesi konusundaki gayretlerinin devam edeceğini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı